fbpx

Avís legal

En compliment del que preveu l’article 10 de la llei 34/2002, de l’11 de juliol, de serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, s’informa que nocesimes.com és un domini de Albert Balaguer Anguila, referit a la seva activitat com a fotògraf que exerceix, amb el NIF 40528347R al carrer Anselm Clavé 32, 3r – 17001 Girona. Podeu contactar-hi al telèfon 656 33 08 75 o mitjançant el formulari de contacte.

 

PROPIETAT INTEL·LECTUAL

Tots els continguts d’aquest lloc web pertanyen a Albert Balaguer Anguila o a tercers que n’han autoritzat el seu ús. La totalitat del contingut d’aquest lloc web està protegit per drets de propietat industrial i intel·lectual que l’usuari d’aquest lloc web ha de respectar. Queda prohibida la reproducció, la comunicació o distribució dels materials inclosos en aquest lloc web sense autorització expressa de Albert Balaguer Anguila.

 

RESPONSABILITAT SOBRE ELS CONTINGUTS

El titular d’aquest lloc web no es responsabilitza dels errors o omissions que puguin afectar-ne els continguts. Albert Balaguer Anguila no podrà ser considerat responsable de cap dany derivat de la utilització d’aquest lloc web, ni de la actuació realitzada sobre la base de la informació que en ell s’hi facilita. Així doncs, no es fa responsable de les informacions, conceptes i opinions que siguin emesos, publicats o distribuïts a través del seu lloc web per mitjà d’enllaços (links) amb altres pàgines, o per qualsevol dels serveis que es vinculen o relacionen amb les pàgines web enllaçades.