fbpx

Albert Balaguer

Capturant moments inoblidables

Us convido a endinsar-vos al meu univers de fotografia de casaments, on les imatges transcendiran en el temps i us permetran reviure una vegada més tots els instants de felicitat, amor i unió.

Albert Balaguer, fotògraf subjectant la càmera de fotos

Coneixeu-me en detall

Coneixeu-me
en detall

L’any 2001 vaig iniciar la meva aventura com a editor gràfic a RBA Editores a Barcelona, una empresa referent en el món de les revistes, on vaig tenir la sort de treballar amb publicacions reconegudes com El Mueble, Arquitectura y Diseño, Cocinas y Baños, entre moltes d’altres.

Després de dos anys, el 2003, vaig ascendir com a cap de fotografia, una experiència emocionant i plena de reptes, en la qual vaig liderar i supervisar les diferents sessions fotogràfiques. No obstant això, l’esperit aventurer i la passió per la fotografia van cridar amb força el 2007 i amb molta il·lusió, vaig decidir emprendre el meu propi camí professional. Vaig obrir el meu estudi de fotografia, Noces&+ a Girona. Des de llavors, fa més de 16 anys que treballo com a fotògraf professional de casaments, capturant moments inoblidables per a parelles que confien en mi per immortalitzar els seus instants
més especials.

Parella de nuvis agafats de la mà caminant pel camp
Fotografia d’un aperitiu
Retrat en blanc i negre d’una noia jove amb un barret
Fotografia espai interior, una sala d’estar

Amb més de 15 anys d’experiència!

Amb més
de 15 anys d’experiència!

La meva passió per la fotografia em porta més enllà dels casaments i m’obre les portes a altres àmbits fascinants com la fotografia d’interiors i retrats. Hi ha espais i persones que inspiren, i per això no se m’escapa mai l’oportunitat de fotografiar-los!