fbpx

REPORTATGE DE BODA AL CORTAL GRAN DE SANT PERE PESCADOR

Un 23 d’agost en Carles i la Marta van segellar el seu compromís d’amor amb una magnífica celebració de casament al Cortal Gran.

Càtering : Idilium

Música & Dj : Discobert

preparatius del nuvi casament al cortal gran pare ajuda al nuvi a vestir se el padri repassa el vers mentre vesteixen el nuvi el vers del padri el nuvi amb la seva familia al cortal gran el nuvi fotograf bodes girona la nuvia i el seu vestit fotograf casament cortal gran avia mira el vestit de la nuvia fotograf boda avia amb la nuvia mira el vestit el pare posa el vestit a la nuvia nuvia fotograf casament girona el pare ajuda la nuvia amb el vestit sessio de fotos del vestit de la nuvia amb fotograf casaments de girona el padri entrega el ram a la nuvia la nuvia amb el ram fotograf boda girona fotograf bodes girona i la costa brava amb la nuvia pare i nuvia abans de la cerimonia pare i nuvia cap a la cerimonia cerimonia de casament al cortal gran fotograf bodes girona a la cerimonia boda al cortal gran els nuvis a la cerimonia fotograf boda cortal gran Els anells celebracio de casament al cortal gran peto nuvis fotograf girona al cortal gran sessio fotograf bodes nuvis al cortal gran sessio de fotografia cortal gran fotograf casament cortal gran parella nuvis parella nuvis fotograf boda girona sessio nuvis fotograf bodes girona fotograf casament cortal gran parella catering cortal gran fotograf boda girona cortal gran nuvis boda al cortal gran regals casament al cortal gran regals boda cortal gran ball nupcial al cortal gran

10 respostes

  1. Si amb les fotos del preboda a Cadaqués vam quedar contents, amb el reportatge del casament encara més! Estem molt agraïts i molt contents del resultats, les fotos són magnífiques!!
    Repetiríem sense cap dubte! Gràcies per posar-nos-ho tan fàcil i per la feina feta! FOTOS IMMILLORABLES!

    Gràcies Albert.

    1. Moltíssimes gràcies parella, es un dels millors reportatges de la temporada, en serio !!!! vosaltres si que hem vau posar les coses molt fàcils i han sortit uns quans ” Fotones ” dignes per enmarcar , meeeeeeerci !!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *