fbpx

Sessió de preboda amb les últimes llums al casc antic de Girona.

Fotografía : nocesimes.comfotograf de casaments girona preboda fotograf de casaments girona preboda fotograf de casaments girona preboda fotograf de casaments girona preboda fotograf de casaments girona preboda fotograf de casaments girona preboda fotograf de casaments girona preboda fotograf de casaments girona preboda fotograf de casaments girona preboda fotograf de casaments girona preboda fotograf de casaments girona preboda fotograf de casaments girona preboda

10 respostes

 1. Catedral, jardins i muralles de Girona, un escenari impressionant abans del gran dia. Quin reportatge tan transparent; és com si la parella no s’hagués adonat que hi ha una càmara. Una treball de fotografia magnífic!

  1. Muchas gracias Bibiana. Siempre intento que las imágenes hablen y despierten sensaciones en el espectador; esta pareja realmente emanaba “magia”. Ya me espero en septiembre hacerles todo el reportaje de boda.

 2. Ja era hora!!! Per fiiii!!!!!! “Fotografia creativa” i “boda” ja no són termes contradictoris!!! I molt menys sinónims de “cursilería casposa que posa la pell de gallina”!!! FELICITATS I APLAUDIMENTS PEL BON TREBALL I INNOVACIÓ, ALBERT!!! Jo i el matrimoni encara seguirem distants de moment, però pel q fa a les prebodes ja m´has convençut! dóna gust veure alguna cosa diferent en un context tradicional! Visca la reinvenció! Enhorabona!!!

  1. Moltes gràcies Gemma, les noves generacions busquem llenguatges diferents i sortir de l’encotillament clàssic.

 3. Magnífico trabajo se nota que eres fotógrafo profesional y muy al día con lo que hoy desean las parejas.
  Felicidades

  1. Muchas gracias Enrique. Sí, al igual que en otras disciplinas, el lenguaje de la fotografía va canviando y a veces incluso demasiado rápido!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *